Welkom Over ons Particulieren Opleidingen Organisaties Contact

Snel Antwoord!

Vraag jij je af wat voor jou de beste studie of (vervolg)opleiding is? Wij helpen je aan antwoord op vragen m.b.t. oriëntatie in opleidingen, studiekeuze en de eerste stappen het werkveld in.

Door te kijken naar jouw persoonlijke eigenschappen en hoe jij jezelf wilt gaan ontwikkelen verkrijg je bij ons een unieke inzage in eigen mogelijkheden, wat er in opleidingen van je verwacht wordt en hoe hierop het meest optimaal mee om te gaan.

We bieden daarmee de onderstaande mogelijkheden:

1- Welke opleiding of studie past bij jou?

2- Waar kan je deze opleiding of studie het beste volgen?

3- Hoe kan jij jezelf het beste voorbereiden op de opleiding of studie?

4- Welke mogelijkheden zijn voor jou belangrijk in de opleiding of studie?

5- Carrière advies..

Het bovenstaande voeren we uit op alle opleidingsniveaus waarbij ervaren adviseurs het gesprek begeleiden en voorzien in de juiste conclusies.

STUDIE KEUZE,

HELDERHEID

3 STAPPENPLAN.


Voor deelname aan het assessment dien je de onderstaande drie stappen te doorlopen:

1- Stuur jouw aanvraag in. Na ontvangst van jouw aanvraag neemt een van onze adviseurs contact met je op voor een korte intake.

2- Je ontvangt een code waarmee jij online de nodige vragenlijsten kan invullen. Afhankelijk van jouw vraag neemt het beantwoorden van de vragenlijsten tussen de 30 minuten en 1 uur in beslag.

3- Na ontvangst van jouw resultaten wordt een op maat gemaakt rapport opgesteld. Deze zal door jouw adviseur worden toegelicht in een persoonlijk adviesgesprek van ongeveer een 1 uur.


Wij werken snel, transparant en accuraat!

Vraag aan! Vraag aan!