Welkom Over ons Particulieren Opleidingen Organisaties Contact

Ons kernteam!


Pep ten Haken heeft de HTS civiele techniek gedaan met aanvullend marketing. In 2004 richt hij samen met aandeelhouders de ondernemingen Con7Bouw BV & Con7Study BV op. Als aanbieder van HR (analyse) instrumenten en advies heeft hij veel ervaring opgedaan in het concretiseren van ontwikkel vraagstukken in zowel het onderwijs als binnen het bedrijfsleven. Hij werkt als directeur met gedrevenheid aan het verbinden van individu, organisatie en ontwikkel doelen. Waarbij met oog voor het individu en duurzame relaties wordt gewerkt aan de optimale aansluiting van talent en ontwikkelingsmogelijkheden.

TEL: 06 26 740 308          E-mail: p.tenhaken@con7study.nl

 

Dirk J. van der Spoel heeft ruime kennis van het onderwijs opgedaan in de verschillende functies die hij binnen het voortgezet en beroepsonderwijs heeft gehad. Met de opgedane bagage als leraar, decaan, directeur en bestuurder, kan hij de scholenwereld vanuit veel invalshoeken bekijken. Nauwe betrokkenheid bij belangrijke innovaties in de volle breedte van vo en mbo, maakt hem een inspirerende en ervaren begeleider van inhoudelijke veranderingsprocessen in scholen. Met de Adviesgroep VMBO, waarvan hij voorzitter was, legde hij enkele jaren geleden het fundament onder de ontwikkelingen die momenteel in het vmbo plaatsvinden.

TEL: 06 53 400 644         E-mail: d.vanderspoel@con7study.nl

 

Henk Stikker werkt al jaren met plezier in het onderwijs. Alle facetten daarvan heeft hij ervaren: leraar, directeur en bestuurder.  De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het breed ondersteunen en verbeteren van het leerproces. Henk zijn unieke wijze van leiding geven kenmerkt zich door collega’s de ruimte te geven zelf actie te ondernemen en de leerling centraal te stellen. Zijn overtuiging dat door het verschaffen van zelfinzicht aan personen zij tot gefundeerde juiste keuzes komen, passen 1 op 1 bij Con7Study.  

TEL: 06 15 580 785       E-mail: h.stikker@con7study.nl