Welkom Over ons Particulieren Opleidingen Organisaties Contact

Organisatie.  

U bent continu bezig met het verbeteren van uw HRM processen en voldoet daarmee aan de eisen die aan uw organisatie gesteld worden. Veel processen zijn deels te automatiseren. Wij bieden verschillende HRM pakketten waarmee u grip houdt en medewerkers stimuleert zich blijvend te ontwikkelen. Of het nu gaat om Werving- en Selectie, Doorstroom of Uitstroom van medewerkers. Wij bieden u daarin het inzicht, de actiepunten en de mogelijkheden gecontroleerd bezig te zijn met HRM.  

HRM,

DÉ PROFESSIONAL!

R.D.A. methode

Gedragswetenschappelijk model dat is ontwikkeld aan de universiteit Utrecht. Door de inzet van de R.D.A.worden eigenschappen, intrinsieke motivatie en potentiele valkuilen inzichtelijk.  

De methode is uitermate geschikt om uitslagen te vergelijken met functie profielen en (organisatie) cultuur. Hiermee kan bijvoorbeeld een gedetailleerde uitspraak worden gedaan over de mate van geschiktheid van een kandidaat voor een vacature. Lees meer.   

Quick-scan

Onderwijs is continu in beweging en belast met grote verantwoordelijkheden. Daardoor moeten onderwijs professionals zich blijven ontwikkelen. Om snel inzicht te krijgen in ontwikkelingsmogelijkheden hebben we speciaal voor het onderwijsveld de Quick-scan ontwikkeld.  

Deze analyse vergelijkt de uitslagen met de 7 basiscompetenties vanuit OCW waarmee de onderwijs professional advies verkrijgt over het invullen van de POP / PAP. Informatie aanvragen.   

Als mens en organisatie bent u in ontwikkeling!

I-Talent

De volledige gesprekscyclus binnen uw organisatie gestructureerd binnen de i-Talent software. Medewerkers staan aan het roer van eigen loopbaan en nemen zelf initiatief naar leidinggevende toe.

Gespreksverslagen, beoordelingen en beheer van opleidingsbudget. Deze Intuïtieve software waarborgt gemaakte doelstellingen en sluit volledig aan op uw functiestructuur.

Lees meer.    

Confortavi

SMART learning software. Voor al uw trainingen, opleidingen en meer. De Confortavi is ontworpen om te dienen als een digitale professor die grip houdt op de voortgang van opleidingen en het juist distribueren van kennis.

Groot verschil met co-systemen is dat de software gebouwd is om de deelnemer heen. Deelnemers kunnen in groepjes, en toch op afstand, met elkaar  werken en opdrachten indienen. Bezoek site.

METHODE, PRODUCTEN EN MEER


Producten en diensten.  

Wij geloven in een vol continu HRM proces om de organisatie gezond en flexibel te houden en daarbij te voldoen aan de verplichtingen van de huidige tijd. Wij bieden onze producten en diensten aan op projectenbasis en als self-service abonnement. Wij bieden assessments voor werving en selectie, talentontwikkeling en outplacement doeleinden. Ervaren adviseurs kunnen u hierin volledig ondersteunen of u kiest voor een zelfstandige benadering middels certificering.

Het bijhouden van gevonden ontwikkeldoelen doen we door het inrichten van talentmanagementsoftware en SMART learning software. Alle modules die we bieden zijn integraal met elkaar te gebruiken, of u kiest die modules die bij uw behoefte passen. Maatwerk voor uw organsiatie.   

Alle producten die we leveren zijn “Battle proof” en hebben zich bewezen op de werkvloer. Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op, wij nemen graag de tijd kennis met u en uw organisatie te maken!